Company: VEM Rekrytering
Location: Tranemo

Apply

Care of Sweden växer och behöver förstärka exportavdelningen för att möta en ökad efterfrågan och förväntad tillväxt.

Exportförsäljningen sker via distributörer som är lokalt förankrade i respektive marknad. Uppdraget innebär att etablera en god förståelse hos våra distributörer om Care of Swedens produkter och koncept. Som International Key Account Manager hos Care of Sweden är du en viktig del i utvecklingen av bolaget.

I rollen förväntas du att delta i ett strukturerat arbetssätt och ta ett eget ansvar för din del i affärsprocessen. Att utveckla och utvärdera befintliga distributörer samt identifiera nya samarbetspartners internationellt är en viktig del av ditt arbete. Som Key Account Manager skall du säkerställa att distributören utvecklas och möter Care of Swedens ambitioner genom en nära dialog. Tjänsten ställer krav på din förmåga att på ett naturligt sätt skapa långsiktiga och hållbara affärsrelationer. Erfarenhet från indirekt försäljning är meriterande.

Tjänsten ingår i Care of Swedens exportavdelning där alla samarbetar nära varandra med en gemensam målsättning. Avdelningen idag består av tre support funktioner och två operativa tjänster. För att trivas och fungera i rollen tycker du om att arbeta självständigt men samtidigt vara en lagspelare. Du kommer att erbjudas stor frihet att på egen hand planera ditt arbete och din vardag, detta ställer höga krav på att du är strukturerad och tar stort eget ansvar.Bolaget har sin huvudsakliga verksamhet i Tranemo och önskad bostadsort är i närområdet eller inom lämpligt pendlingsavstånd. Mycket goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav, övriga språk är meriterande.

Advertisements