Company: Scandic Hotels Sverige
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Executive Conference & Banquet Manager till Downtown Camper by Scandic!

Vi är i en spännande utveckling då vi den 1 september öppnar upp ROOTS, Downtown Campers nya mötes- och eventyta. Det spelar ingen roll om våra gäster är 20, 60 eller 650 deltagare, vi kommer anpassa oss helt efter deras behov och kommer att ha plats för alla. I direkt anslutning till den nya eventytan kommer vi även öppna upp ett nytt café, självklart även det i äkta Downtown Camper-anda med hållbarhet, well-being och gemenskap i fokus.

Förutom service i världsklass kommer vi kunna erbjuda våra gäster möjligheten att boka allt vad Downtown Camper erbjuder i form av aktiviteter, wellness, nattsömn, mat och god dryck. ”Meeting Unusual” kallar vi det och här möts våra gäster av samma mysfaktor och lekfulla miljö som i hotellets kreativa ytor i övrigt. Därför söker vi nu nya medarbetare som vill vara med oss på denna resa!

Som Executive Conference & Banquet Manager hos oss på Downtown Camper by Scandic kommer du vara arbetsgivarrepresentant med det övergripande ansvaret för hela hotellets konferens och bankettverksamhet samt dess administrativa uppgifter. Du kommer att delegera arbetsuppgifter till Operativ Conference & Booking Manager samt till Bankettansvarig Hovmästare.

Dina arbetsuppgifter kommer innehålla:

  • Ansvarig för projekt och samarbeten med bokning.
  • Delta i att sätta upp och driva mål för verksamheten.
  • Ansvara för utveckling av verksamheten. Du kommer att leda och fördela avdelningens arbete för att säkerställa att uppsatta kvalitetsmål, hälsorelaterade och ekonomiska mål nås.
  • Säkerställa att den dagliga driften uppfyller Downtown Campers och Scandics krav på nöjda gäster och medarbetare.
  • Ansvara för rekrytering, utveckling och avslut av medarbetare i enlighet med Scandics policys samt ansvara för schema.
  • Ansvara för att avdelningens verksamhet bedrivs i enlighet med gällande lagstiftning.

Din närmsta chef som du rapporterar till är Food & Beverage Manager.

Vi söker dig med god ledarkompetens med förmågan att coacha din personal och agera som gott föredöme avseende Scandics värderingar. Du har mycket god samarbetsförmåga och skapar goda relationer med samtliga avdelningschefer på hotellets avdelningar.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

  • Eftergymnasial utbildning inom F&B management och/eller flerårig relevant erfarenhet.
  • Erfarenhet av budgetansvar och ledarskap.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Kollektivavtal med Unionen. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Downtown Camper by Scandic!

På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN

Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER

Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN

Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD

Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas.

Advertisements