Company: Sigma IT Consulting
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Sigma ITs affärsenhet R&D söker en business manager med god känsla för IT och konsultmarknaden i Stockholm och som vill bli en del av vårt team.

Är du intresserad av en modern arbetsgivare som sätter dig och kunden i fokus? Då kan du vara den vi söker. Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Hur ser rollen ut?

Som business manager hos Sigma IT kommer du ha en betydande roll i vår interna verksamhet. Här kommer du att arbeta tillsammans med vårt drivna och engagerade säljteam och med våra affärsområdeschefer. I den här rollen är du vår länken mellan våra kunder, våra medarbetare och verksamheten. Du kommer dels att jobba med nykundsbearbetning samt vårda relationer med våra redan befintliga kunder. Du kommer tillsammans med affärsområdeschefen inom R&D ansvara för enhetens kontakt med kunder och driva vår affär framåt.

Våra kunder finns i Stockholmsregionen och är verksamma inom R&D-området.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara bland annat följande:

  • Öppna upp och bygga relationer med nya kunder för att utöka kontaktytorna
  • Arbeta med både det kortsiktiga säljandet samt det strategiska säljandet som vi tillsammans definierar.
  • Du kommer att ansvara för upphandlingar och vara drivande i nya affärer

För rätt person kommer den här rollen erbjuda stora möjligheter till så väl personlig utveckling som utveckling av nya och befintliga kunder. Vi på Sigma strävar alltid efter att växa tillsammans med våra kunder. Våra långa, nära kundrelationer gör oss är det självklara valet som strategisk partner inom mjukvaruutveckling inom R&D.

Din bakgrund

Nu söker vi dig med god känsla för sälj och brinnande intresse för teknik. Du tycker om att arbeta mot tydliga mål och är duktigt på att uppnå dem. Våra affärer är både resurskonsulting inom R&D och mjukvaruutveckling men även försäljning av hela team vilket gör att du behöver vara lyhörd för våra kunders behov.

För att passa in i rollen tror vi att du känner igen dig i något av följande.

  • Du har ett stort engagemang och vilja att utvecklas
  • Du arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt
  • Du motiveras av ansvar, frihet och möjligheten att driva affärer framåt
  • Du är precis som vi, tävlingsinriktad och älskar teamkänslan

För att lyckas i rollen som business manager hos oss på R&D ser vi gärna att du har en god förståelse av hur mjukvaruutveckling bedrivs på produktutvecklande företag, gärna med erfarenhet från den agila världen. Du förstår vilka utmaningar en sådan organisation har och kan diskutera kundens behov utifrån detta.

Internt är du en medspelare och delar gärna med dig av dina erfarenheter och din kompetens inom området så att vi blir starkare tillsammans. Vi ser gärna att du jobbat med sälj inom konsult- och/eller bemanningsbranschen sedan tidigare.

Vidare För denna roll krävs goda kunskapar i svenska och engelska, så väl i tal som skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Keri Bergström Käll på keri.bergstrom.kall@sigma.se

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Advertisements