Company: Josa invest AB
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Account Manager

Pauser Media söker nu dig med erfarenhet att framgångsrikt sälja annonser och utställningsplatser till företag. Vi söker också någon som vill medverka att sälja produkter som gör skillnad för kunderna. I rollen som mediesäljare kommer du att arbeta med telefonen och kundmöten som verktyg och ha dialog med såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att få en introduktionsutbildning i våra produkter och tjänster samt en marknadsuppdatering.

Vi vill att du ska lyckas! Därför kommer du också få kontinuerlig coachning i din arbetsvardag. Vi ser gärna att du jobbat minst 2 år tidigare som Account Manager.

Vi söker dig med följande personliga egenskaper:
Du gillar att ta kontakt med människorDu är bra på att lyssna och hitta lösningarDu är driven och målinriktadDu gillar att arbeta i ett högt tempoDu har viljan att utvecklas

Vi erbjuder:
Fast lön enligt kollektivavtal samt provisionEn arbetsplats med engagerade kollegor och ledareTydliga mål och utvecklingsmöjligheter i din befattningAtt arbeta med kvalificerade produkter som ger strategisk kunskap till våra kunderAtt vara en del av ett stabilt och växande företag med framtidsvisioner

Om oss:
Affärstidningsförlaget Pauser Media driver medieverksamhet inom beslutsstöd för chefer. Vi ger ut tidningarna Miljö & Utveckling, Kvalitetsmagasinet, Telekom idag och Vd-tidningen samt arrangerar årligen tio-talet konferenser och mötesplatser för våra läsare. Vår målsättning är att vara ledande inom de segment vi arbetar inom, så väl för printmagasinen, webbplatserna med aktuell nyhetsbevakning som för de konferenser vi arrangerar. Pauser Media sysselsätter ett 40-tale personer och har kontor i Stockholm, Lund och Umeå.

Advertisements