Company: Trygg-Hansa
Location: Stockholm

Apply

Trygg-Hansa ingår i internationella RSA Insurance Group – en av världens sex ledande försäkringskoncerner. RSA har sitt huvudkontor och ursprung i London och vi har stora verksamheter i Storbritannien, Irland, Skandinavien, Kanada och Mellanöstern. I Skandinavien är vi verksamma under varumärkena Trygg-Hansa i Sverige, Codan i Danmark och Codan Forsikring i Norge. Trygg-Hansa har idag runt 1700 medarbetare på 30 orter i Sverige.

  • Är du en passionerad säljare som gillar kombinationen av försäljning och försäkring?
  • Drivs du av att arbeta med komplex försäljning med stora företagskunder?

Välkommen att söka tjänsten som:

Account Manager – Försäkringar

Vi söker en Account Manager inom Direct Sales till vårt kontor i Stockholm. Teamet består idag av 11 personer som ansvarar för norra Sverige (Östergötland, Gotland och norrut). Det är ett bra team sammansatt av personer med olika karaktärer och åldrar samt gedigen försäkringskunskap. Det är viktigt med prestigelöshet och möjlighet att bolla alla typer av frågor med erfarna kollegor.

Rollen innefattar ett brett övergripande ansvar och ger möjligheter till flexibilitet i arbetet, deltagande i olika nätverk samt att få arbeta med stora partneravtal som Trygg-Hansa har och vara med i utvecklingen av dessa.

Trygg-Hansa har en prestationsbaserad kultur och för att du ska trivas tror vi att du triggas av att ha uppsatta mål samt få kontinuerlig feedback och coaching. Inom gruppen arbetar vi enligt Trygg-Hansas serviceprinciper ”det ska bara fungera” och ”vi bryr oss” som utgör grunden för vårt arbete.


Hos Trygg-Hansa möter du folk från olika bakgrunder och ursprung eftersom vi vet att mångfald och samarbete skapar de bästa förutsättningarna – på alla nivåer.


Vi sätter människan i fokus och vi arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och har i dagsläget 36 procent kvinnor på ledarpositioner i Skandinavien. Vi strävar hela tiden efter att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Som ett led i det genomför vi årligen en medarbetarundersökning och uppmuntrar en öppen dialog så att vi tillsammans kan bli bättre. När vi trivs på jobbet, blir vi också bättre för våra kunder.


Tjänsten

Tjänsten som Account Manager berör området yrkestrafik- och företagsförsäkringar hos Trygg-Hansa och innebär en möjlighet till ett helhetsansvar för att bygga upp relationer med potentiella kunder och proaktivt bearbeta nya och befintliga kunder. Du kommer att arbeta med medelstora och stora företag och du disponerar merparten av din tid med att sälja nya försäkringar hos potentiella kunder. Du är målsatt dels på hur du förvaltar din kundportfölj men också hur du når dina mål avseende nya kundämnen.

Service samt förnyelsearbete kommer huvudsakligen att ske via andra kanaler såsom call-center samt online. Du ansvarar även för att bibehålla och utveckla våra nätverk och relationer till såväl interna som externa samarbetspartners.


Din profil

Vi söker dig som har försäkringsbakgrund med kompetens inom företagsförsäkring och/eller yrkestrafikförsäkring. Du har en stark egen drivkraft, förmåga att lyssna på kunderna och har försäljningserfarenhet med mycket goda dokumenterade resultat. Du har erfarenhet av att bearbeta större kunder och är duktig på att avsluta den sortens affärer. Du har också tidigare erfarenhet av att arbeta med utringande kampanjer och ”cold-calls”.

Som person drivs du av att arbeta mot högt uppsatta mål. Du är förändringsbenägen och kan därmed snabbt anpassa dig till nya förändrade krav och förutsättningar. Du ser möjligheter och triggas av att finna nya vägar framåt. Du har förmåga att kombinera din vilja att nå framgång med att vara en lagspelare och uppskattad kollega. Att du är utåtriktad och ha lätt för att skapa förtroende och relationer såväl internt som externt är också förmågor som är nödvändiga.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som i skrift i både svenska och engelska

Eftersom du ska göra personliga besök hos våra kunder måste du ha körkort.


Ansökan

Trygg-Hansa samarbetar med Talent Management Group AB (http://talentmanagementgroup.s…) i denna rekrytering. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Ansök här:

https://talentmanagementgroup….

Advertisements