Company: Office Management
Location: Malmö

Apply

Malmö

Hej,

Jag heter Hampus och jobbar som Team Manager inom Facility services på Office Management i Malmö. Vi har funnits i 25 år och idag hjälper vi 8000 företag i norden med tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor. Tack vare våra 450 medarbetar är vi en stark aktör på den nordiska marknaden och omsätter 1320 MSEK.

Vi är inne i en expansionsfas – därför söker jag nu en ny Account Managers med erfarenhet från B2B-försäljning till vårt team, för att tillsammans nå nya höjder!

Arbetsuppgifter;

I den här rollen kommer du att sälja tjänster ur produktportföljen Facility Management. De tjänster vi levererar till våra kunder är bland annat kontor -och förbrukningsmaterial, bemanning, växtservice, städning och kontorsinredning.

Dina främsta arbetsuppgifter;

  • Vårda och stärka samarbetet med befintliga kunder
  • Utöka samarbetet med befintliga kunder
  • Utöka din kundstock med nya kunder

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Fast lön + rörlig del
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • Interna och externa utbildningar
  • Säljtävlingar
  • Coachande ledarskap med närvarande chefer, fantastiska kollegor!

Vem är du?

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av B2B-försäljning, meriterande är om du har erfarenhet från branschen. Det är viktigt att du har stort affärsfokus och är en riktigt duktig relationsbyggare som kunder får förtroende för.

Vidare är du engagerad och driven, du tar ett stort eget ansvar och bidrar till kontorets starka laganda. Vi vill att du har fokus på din karriär och att du har som mål att utvecklas inom försäljningsyrket. Du är tävlingsinriktad och vi ser gärna att du utövat någon lagidrott.

Krav: Tjänsten kräver körkort.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen.

Har du frågor kan du kontakta mig, Hampus Hedetoft, på 010-85 85 111.

Jag ser fram emot din ansökan!

Advertisements