Company: Bravura
Location: Malmö, Skåne län

Apply

Är du en person som innehar en god teknisk förståelse samt erfarenhet av att arbeta med fältförsäljning? Vi söker nu en etablerad Säljare / Account Manager som ska arbeta med relationsförsäljning av befintliga kunder i södra Sverige.

Om företaget

Företaget arbetar för att värma, kyla och automatisera hem och byggnader; öka företags och industriers effektivitet; hålla transporterad mat och färskvaror säkra och vid god kvalité; samt leverera rolig, effektiv och pålitliga transportlösningar. Deras innovativa produkter inkluderar verktyg luftkompressorer och mycket mer. De levererar produkter, service och lösningar som ökar deras kunders effektivitet, produktivitet och verksamhet.
Du utgår hemifrån och kommer att på egen hand ansvara för försäljningen vilket medför att du behöver en grundläggande erfarenhet och trygghet i att självständigt driva, planera och effektivisera din tid. Du kommer därtill att ha löpande kontakt och stöd från Stockholm- och Göteborgskontoret. Företaget erbjuder en omfattande introduktion och du kommer tidigt att få möjligheten att skapa en gedigen inblick i företagets produktutbud och tjänsteleverans.

Arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk Säljare / Account Manager är ditt huvudsakliga ansvarsområde att förvalta och utveckla relationen av den befintliga kundportföljen i södra Sverige. Tjänsten innebär att du självständigt och strukturerat ska föra dialoger med kunder för att på bästa sätt tillgodose deras behov och optimera försäljningen. Rollen innefattar allt från kartläggning, behovsanalyser till utbildningar ute hos kund. Det möjliggör en chans till att se över kundens status av maskiner, service och underhåll. Beroende på vilken kund och hur förutsättningarna ser ut anpassar du ditt sälj och erbjuder skräddarsydda alternativ eller lösningar för just den kunden. Du kommer även att föra en daglig kommunikation med företagets servicetekniker för att tillsammans diskutera diverse möjligheter och utmaningar som kan förekomma. Företaget söker en långsiktig försäljning och lägger stor vikt vid att hjälpa kunder och skapa ett förtroende. Det förekommer även nykundsbearbetning och du kommer att få ta dig an samtliga uppgifter som kan generera försäljning.

Formella krav

• Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Minst tre års erfarenhet av rollen som Utesäljare / Fältsäljare
• Erfarenhet av sälj inom liknande branscher / produkter (meriterande)
• God svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort
Du motiveras av att skapa affärer och är nyfiken och vetgirig att förstå och analysera kunders behov. Du är van med att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor. Du trivs i en roll där du får stort utrymme att driva ditt arbete framåt, komma på egna idéer och sätta upp höga mål som du arbetar för att uppnå. Då rollen innebär att du arbetar i nära samarbete med en servicetekniker ser vi att du trivs att arbeta individuellt men även i team. Vidare har du god förståelse för vad som behöver prioriteras och du kan enkelt strukturera upp din arbetsdag.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.
Start: Omgående, 1-3mån
Plats: Skåne, ansvarar för Södra Sverige
Lön: Enligt Överenskommelse
Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här
Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar .
Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Sökord: Teknisk säljare, fältsäljare, utesäljare, säljare, account manager, sälj, skåne, helsingborg, malmö, lund, ängelholm, höör, halmstad, heltid, tillverkning, teknik, B2B, distrikssäljare, key account manager

Advertisements