Company: NCC
Location: Sverige

Apply

Stockholmsregionen har en stabil och kraftig tillväxt och inom vårt Area Managerområde Öst behöver vi förstärka vår verksamhet med en erfaren, engagerade och driven Site Manager.


Här är dina nya utmaningar

Som Site Manager har du huvudansvaret för täktplanering inklusive årlig produktionsplanering för ett antal bergtäkter- och terminaler. Du säkerställer att verksamheten bedrivs effektivt utifrån gällande tillstånd samt upprättar och följer upp budget och prognos utifrån produktionsplaneringen. Du har fullt kvalité-, miljö- och arbetsmiljöansvar för dina verksamheter.

I ditt ansvar ligger också att se till att vi levererar hög kvalitet på allt arbete, samt att vårda våra kunder, så väl interna som externa. Du är direkt underställd Area Manager. I teamet ingår ytterligare Site managers och säljare. Du kan komma att fungera som mentor för yngre kollegor. Du kommer att ansvara för en verksamhet som omsätter100 miljoner kronor. Du har ett direkt personalansvar för egna medarbetare, som främst består av Supervisor och Produktionsstöd. Tillsammans med engagerade yrkesarbetare, underentreprenörer och övriga kollegor driver och leder ni verksamheten framåt. Ditt arbetsområde blir Stockholm med omnejd.


De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med inriktning bergmaterial eller bygg och anläggning, alternativt en kvalificerad yrkesutbildning med inriktning mot bergmaterial eller bygg och anläggning. Du har flerårig erfarenhet från motsvarande roll, eller har alternativt arbetat 4-5 år som Supervisor/arbetsledare inom krossverksamhet eller vid anläggningsprojekt. Du har flerårig erfarenhet av planering och uppföljning av produktion och god erfarenhet av budget och prognosarbete, som är en viktig del i ditt arbete.

Du är en självständig och affärsmässig person, som drivs av att nå uppställda mål. Du har god ekonomisk förståelse och trivs med att planera och följa upp verksamheten, samt att leda och utveckla medarbetare. Då detta är en roll med mycket interna och externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid din kommunikativa förmåga och samarbetsförmåga.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav då dagliga resor ingår i tjänsten. Placeringsort inom Stockholm på vårt kontor i Rosersberg eller i Västberga.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-06-30. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Area Manager Joachim Jansson 073- 068 04 45 alt mailadress joachim.jansson@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Advertisements