Company: den externa verksamheten (intern annons)
Location: Kronobergs Län

Apply

Deltid

Folktandvårdens huvuduppdrag är att skapa en god munhälsa hos befolkningen i Kronoberg.

En del i vårt förebyggande arbete för att skapa god munhälsa är den externa verksamhet som vi riktar mot barn och unga i åldrarna 6-12 år. I dagsläget är alla kliniker involverade i detta arbete men från och med årsskiftet har vi bestämt att förändra strukturen på hur vi arbetar med den externa verksamheten. Tanken är att rekrytera en samordnare och sätta samman en mindre grupp (cirka 4-5 personer) som sköter den här verksamheten för hela Folktandvården Kronoberg.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en samordnare som, i kombination med sin ordinarie tjänst på någon av Folktandvårdens kliniker, vill arbeta med den externa verksamheten i länet. Det här är ett förebyggande arbete som är både roligt och viktigt, genom den externa verksamheten möter vi unga kronobergare som vi vill hjälpa till en god munhälsa genom hela livet!

Den externa verksamheten omfattar i dag 6-12 åringar och vi besöker regelbundet elever som går i 3:e och 5:e klass. Vi vill på sikt utvidga detta till fler åldersgrupper. I ditt uppdrag kommer du att ha det övergripande ansvaret och vara kontaktperson för verksamheten men också ingå i det praktiska arbetet ute på skolorna. Du förväntas också omvärldsbevaka vad andra aktörer gör inom det här området för att kunna utveckla arbetet med vår externa verksamhet. Inom Folktandvården Kronoberg har vi bestämt oss för att testa ett nytt koncept: dramapedagogik. Konceptet kan bl.a. bygga på fiktiva rollspel och lekar som är utvalda och anpassade för att vi ska nå ut med våra budskap till de olika målgrupperna.

Som samordnare ingår man i Folktandvårdens tandhälsovårdsgrupp och man har ett nära samarbete med de andra som ingår i den externa verksamheten inom Folktandvården Kronoberg.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en odontologisk utbildning och som tycker att tandhälsofrågor är det roligaste som finns! Du har en god social förmåga, är organiserad och tycker om att ta initiativ och driva utveckling framåt.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 40% i kombination med din ordinarie tjänst
Löneform: Månadslön.

Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid.

Tillträde: 2019-09-01. Alternativ tillträdesdatum: 2019-09-15
Tidsbegränsat till: Tidsbegränsad anställning under 2 år.
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-27

Arbetsgivarens referensnummer: TVC 35/19

Advertisements