Company: Academic Work
Location: Danderyd

Apply

Är du en person som drivs av att kunna göra stor nytta för samhället och vill vara en del av en entreprenöriell arbetsplats som karaktäriseras av mycket samarbete och en vilja att utveckla en produkt som kan vara livsomvälvande för människor med funktionsvariationer? Brinner du dessutom för kvalitetsarbete och vill vara med och utveckla ett växande företag? I så fall vill vi gärna ha med dig som Quality Assurance Manager på Inerventions fortsatta resa!

Om tjänsten

Inerventions är ett hjälpmedelsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer hjälpmedlet Mollii som lanserades på svenska marknaden som medicinteknisk produkt i slutet av 2012. Mollii ger möjlighet till avslappning för spastiska, stela och värkande muskler och används exempelvis av personer med cerebral pares, stroke, MS, ryggmärgsskada, dystoni m.m. Som Quality Assurance Manager kommer du tillhöra ett företag som i dagsläget drivs av 11 medarbetare från olika bakgrund och åldrar och som brinner för att skapa möjligheter för aktiva rörelser och att förbättra vardagen för människor med funktionsvariationer. Du kommer att ansvara för Inerventions QA arbete och bygga upp företagets kvalitetssystem själv samt undersöka och se till att företagets procedurer följs och löper på smidigt.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Inerventions.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nära företagets VD, ha löpande kontakt med alla avdelningar inom företaget och även konsulter och leverantörer. Inerventions ska även ansöka om FDA och en stor del av arbetet kommer vara dedikerat till att sköta den processen. Då bolaget just nu är i ett expansivt och tidigt skede kommer du få vara med och forma såväl rollen som att bygga upp strukturer för arbetet och företaget.

Du kommer exempelvis att…

 • Ansvara för Inerventions FDA-process

 • Arbeta med löpande kvalitetsarbete samt hjälpa till att utveckla Inerventions kvalitetssystem

 • Göra uppföljning av leverantörer

 • Arbeta med utveckling av Molliis programvara tillsammans med företagets utvecklare

 • Arbeta med backtracking och strukturering av Inerventions verksamhet

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjörsexamen inom exempelvis elektroteknik

 • Flerårig arbetslivserfarenhet av QA-arbete

 • Har tidigare erfarenhet från ett QA- eller QMS-system

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet

Det är meriterande om du…

 • Har erfarenhet från medicinteknik

 • Har tidigare erfarenhet av FDA-ansökningsprocesser

Som person är du strukturerad och har en förmåga att själv lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt och även skapa strukturer som andra kan arbeta utifrån. Du är även noggrann och ser till att det arbete du gör håller en hög kvalitet samt är uthållig och har en förmåga att lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete för att uppnå långsiktiga mål. Slutligen är du strategisk och kan själv identifiera och sätta upp långsiktiga mål och skapa planer för hur dessa ska uppnås.


ÖVRIG INFORMATION

 • Plats: Stockholm, Danderyd

 • Start: Enligt överenskommelse

Kontakt

 • Ansvarig rekryterare, Johanna Sörell, Academic Work, 073 644 61 44 & johanna.sorell@academicwork.se samt Rekryteringskoordinator, Malin Snårbacka, malin.snarbacka@academicwork.se

Information om företaget

Läs mer om Inerventions på deras hemsida: https://inerventions.se/om-inerventions/

Advertisements