Company: Telenor
Location: Stockholm

Apply

Det här är vi

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Nu söker vi en vass och driven medarbetare till vårt team på Networks i rollen som Site Acquisition Project Manager . Telenor är mitt i en pågående stark digital transformation och vi tror att alla på något sätt är innovatörer. Därför välkomnar vi medarbetare som tänker nytt, på sitt eget vis.

Vad du kommer att göra

Du kommer vara en del av Telenor Networks och ingå i RAN Delivery teamet som i dagsläget består av drygt 25 personer. Teamet ansvarar för utrullning av Telenors nya 5G mobilnät och jobbar med site acquisition, radio- och transmissionsplanering samt byggnation och integration av mobilbasstationer.

Dina arbetsuppgifter kommer vara inom site acquisition, var du kommer ansvara för ett geografiskt område och säkerställa en god leverans av hög kvalitet:

  • Beställa och följa upp arbete från leverantörer avseende progress, teknisk kvalitet och ekonomi
  • Koordinera arbetet med olika intressenter för bästa möjliga lösningar
  • Säkerställa att leverantörer och övriga team har bästa möjliga förutsättningar att kunna utföra sitt jobb
  • Aktivt driva på arbetet
  • Sammanställa och rapportera progress
  • Säkerställa att stödsystemen hålls uppdaterade med relevant information
  • Agera stöd och bollplank mot leverantörer och andra

Du förväntas även vara med och utveckla processen och behöver därför vara orädd för att testa nya arbetsmetoder.

Vem du är

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av Site Aquisition för mobilbasstationer eller motsvarande. Du har stött på många av de möjligheter och utmaningar som finns och är väl insatt i hantering av de lov och tillstånd som krävs för att etablera mobilbasstationer. Du får gärna ha erfarenhet av byggnation och driftsättning, men det är inget krav.

För att klara arbetet krävs att du är strukturerad, drivande och lösningsorienterad. Du har lätt att samarbeta och skapa goda relationer både med kollegor och övriga intressenter. Ett visst mått av självständighet är en fördel, även om du kommer ingå i ett team där vi har en öppen attityd och inte tvekar att stötta varandra.

Vårt löfte

Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även:

  • Ett flexibelt arbetssätt – träna på lunchen utan att stressa tillbaka till jobbet, att i lugn och ro kunna lämna/hämta upp barn från förskolan och jobba hemifrån de dagar du behöver? Så länge du kan leverera vad du ska så är friheten stor.
  • Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen.
  • Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-days, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer.

Sök till oss idag

Om du tycker att det här låter intressant och vill höra mer, vänligen kontakta Jonas Ilveby, +46708331562, jonas.ilveby2@telenor.se ). Skicka inte din cv via mail, dessa kommer inte att utvärderas.

Sista ansökningsdagen: 2019-05-27

Placeringsort: Stockholm

Bra att känna till

Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.

Advertisements