Company: Restaurangonline Sverige AB
Location: Lund

Apply

Du är en skicklig säljare av högsta klass!

Att få arbeta med hela södra Sverige som ansvarsområde passar dig utmärkt. Du är självgående, har redan goda kontakter i Skåne och brinner för att göra affärer. Givetvis är du van vid att arbeta mot givna mål, har ett högt driv och vill utvecklas med och i den verksamheten du arbetar för med idéer och synpunkter. Du är en god kommunikatör och kan försäljnings- och förhandlingsteknik på dina fem fingrar.

B2B och erfarenhet av Restaurangbranschen är klart meriterande!

Vi sätter stor vikt vid personlighet och söker en ambitiös och positiv medarbetare som kommer bli en viktig del av vårt team. Engagemang och hög social kompetens är egenskaper som prioriteras hos oss, då vi är ett gäng som trivs tillsammans och har kul ihop. Vi erbjuder attraktiva karriärsmöjligheter inom ett snabbt växande företag. Bli en del av oss idag, anta utmaning och skicka in din ansökan.

Skicka in din ansökan idag!

https://jobb.hungrig.se/jobs/228626-hungrig-se-soker-saljare-account-manager

Som säljare hos oss får du ett fritt arbete med eget ansvar. Du kommer att ha hela södra Sverige som din arbetsplats och planerar mycket av jobbet själv. VI tillhandahåller bil under arbetstider och all utrustning du behöver för att kunna göra ett riktigt bra jobb. En del resdagar kan tillkomma då vi ibland behöver förstärkning på andra orter vid uppstarter och utökning.

I din roll som säljare kommer du att representera Hungrig.se och sälja våra tjänster till restauranger samt hålla en positiv relation till befintliga kunder under resans gång. Du kommer själv att boka in möten med både nya och befintliga kunder via telefon, mail och personliga besök. HUNGRIG.se är ett snabbt växande bolag som nu behöver förstärka vårt team i Skåne med en Säljare/Account Manager

HUNGRIG.se tillhandahåller en starkt växande tjänst: Vi levererar mat beställd online hem till privatpersoner eller företag. När kunden beställt genom HUNGRIG.se levereras maten direkt till dörr av ett av våra leende cykel-, bil eller mopedbud.

Många är hungriga, och HUNGRIG.se växer med fler samarbetspartners varje vecka. Vi finns idag på ca 22 orter bara i Sverige med ca 1500 restauranger kopplade till oss, utöver detta finns vi även i Polen (Glodny.pl) och Danmark står i startgroparna (Sulten.dk).

Vi har 18 kontor runt om i Sverige från Malmö hela vägen upp till Luleå med huvudkontoret beläget i Lund!

Advertisements