Company: Nordisk Wavin
Location: Hammel

Apply

På Wavin har vi sikkerhed som vores første prioritet – og vi mener det. Vil du være med til at drive denne udvikling videre i vores organisation. Du vil få et tæt samarbejde med dine øvrige kolleger i Wavin Danmark og i Wavin’s Health & Safety team (H&S) i den Nordiske region og du vil få en stiplet reference til den regionale ansvarlige for HS i Europa.

Din direkte reference vil være til vores Plant Manager i Danmark. Det internationale samarbejde i koncernen skal være med til at sikre den kontinuerlige vidensdeling og læring samt best practice inden for H&S i Wavin.

Dine opgaver

  • Igangsætte aktiviteter for forbedringer på H&S området
  • Proaktivt initiere forbedringsprojekter samt udvikling, planlægning og gennemførelse heraf
  • Gennemføre træning og uddannelse af medarbejdere
  • Initiere og gennemføre sikkerhedsaudits samt APV’er
  • Sikre udviklingen og samarbejdet i arbejdsmiljøorganisationen
  • Undersøgelse og rapportering af ulykker samt opfølgning på initiativer
  • Sparring, støtte og vejledning til arbejdsmiljørepræsentanter
  • Sikre opdateringer af politikker og retningslinjer inden for området og sparring med ledere herom
  • Sikre at Wavin løbende har de rette godkendelser og opfylder lovmæssige krav

Din profil

Vi forventer, at du har en uddannelsesbaggrund på bachelorniveau og har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling i en international industrivirksomhed. Vigtigst er dog, at du har skabt dokumenterbare resultater på H&S området. Du er vant til både at arbejde strategisk og med praktiske hands-on opgaver og du har tidligere haft succes med at skabe en aktiv og synlig indsats på området.

Du har ligeledes et solidt kendskab til arbejdsmiljølovgivningen samt standarderne ISO 14001 og OHSAS 18001/ISO 45001, samt erfaring med risk assessment processer. Desuden kan du engelsk på forhandlingsniveau – både mundtligt og skriftligt. Det er en fordel, hvis du har erfaringer med at have arbejdet med LEAN og 5S.

Personprofil

Som person er du engageret, proaktiv og målrettet. Du er en stærk kommunikator, der kan begå sig i hele organisationen, har erfaring med og er god til at lave præsentationer og formår at få formidlet dine budskaber. Du har struktureret og systematisk tilgang til dine opgaver. Du har nemt ved at lære, og dit personlige drive er stort.

Du får

Vi tilbyder dig et job i en international virksomhed, der er markedsleder i sin branche, hvor du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sørger for en grundig introduktion til virksomheden og oplæring til virksomheden og vores systemer. Du vil blive en del af en uformel og flad organisation med frihed og ansvar. Derudover tilbyder vi gode ansættelsesforhold, en løn der modsvarer dine kvalifikationer, herunder bonusordning, sundhedsforsikring, god kantineordning mv.

Hvis du vil høre mere om stillingen eller Wavin, er du velkommen til at kontakte Plant Manager, Søren Rose-Hansen på 24 44 75 08 eller HR Business Partner, Tina Lausen på 40 35 46 04. Søg jobbet ved at sende din ansøgning og CV til job.dk@wavin.com og skriv “HS Ansvarlig” i emnefeltet hurtigst muligt. Ansøgningsfrist d. 28. maj.

Bliv en del af Wavin

Wavin i Danmark er en del af den internationale Wavin-koncern, som er en af Europas største producenter af rørsystemer i plast med ca. 5.500 medarbejdere i 25 lande. Vores produkter udfylder en helt central funktion i de flestes hverdag – dog uden at de ved det! Wavins produkter sidder nemlig gemt bag vægge, og under gulve, veje, parkeringspladser og landbrugsarealer.

At være en del af Wavin-holdet betyder nye udfordringer og forandringer hver dag – uanset jobfunktion. Vi tager udgangspunkt i værdierne “Fleksibilitet, Pålidelighed og Innovation”, som resulterer i nytænkning, handlekraft, optimisme og målrettet udvikling. Som ny på Wavin-holdet kan du komme vidt omkring. Vi tilbyder mange arbejdsområder, udviklingsmuligheder og karriereforløb – og vi mener, at Wavin har de bedste rammer for et spændende og indholdsrigt job. Det er derfor op til dig at udfylde rammerne.

Advertisements