Company: Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S
Location: Allerød kommune

Apply

Brænder du for service og kunne du tænke dig at lede en kompetent og alsidig kedelserviceafdeling? Trives du i et dynamisk miljø i et internationalt firma med mange spændende og udfordrende opgaver? Så har vi en spændende mulighed som General Manager i vores Boiler Service afdeling.

Service projekter indenfor kedelteknologi
Boiler Service afdelingen består af tre underafdelinger med 24 erfarne medarbejdere og ledere, der arbejder på kedel serviceprojekter primært i Danmark, Sverige og England.

Dit overordnede ansvar vil være strategiske ledelsesbeslutninger og sparring i forbindelse med salg og gennemførelse af kedel serviceprojekter. Derudover vil dit ansvar være at:

  • Udarbejde og gennemføre forretningsstrategier med henblik på at vækste forretningen
  • Lede forhandlinger med nøglekunder og hovedleverandører
  • Udvikle konkurrencedygtige koncepter og tilbud
  • Sikre at alle projekter gennemføres med høj kvalitet og til tiden
  • Optimere strukturer og arbejdsprocesser samt sikre at de nødvendige kompetencer og ressourcer er tilstede i afdeling
  • Videreudvikle kedelserviceforretningen; kommercielt, teknisk og organisatorisk

Du vil referere til Director, Service og du vil blive en del af ledergruppen i Service funktionen.

BWSC er en global markedsleder indenfor salg og service af nøglefærdige diesel- og biomasse kraftværker og du kan se frem til en spændende rolle med indflydelse, ansvar og udfordringer i et spændende, hektisk, teknisk og uformelt miljø.

Erfaren og salgsorienteret profil med stor teknisk viden
Du har en teknisk uddannelse, kombineret med kommerciel erfaring eller en kommerciel uddannelse kombineret med relevant teknisk erfaring, meget gerne indenfor energiindustrien. Du har erfaring med service og kommercielle kontraktstrukturer. Erfaring fra site arbejde er kun en fordel.
Du er resultatorienteret, engageret og trives med stramme deadlines og komplekse kontrakter. Du er struktureret, har kunden i fokus og ved hvad der kræves for at sælge og udføre service.
Du er selvstarter og trives ved at motivere og lede en gruppe af højt kvalificerede tekniske medarbejdere.

Jobbet er placeret på vores hovedkontor i Allerød og du må forvente noget rejseaktivitet i stillingen.

Ansøgning og spørgsmål
Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director, HR & Corporate Administration Claus Berner på clb@bwsc.dk eller Director, Service Christian Grundtvig på chg@bwsc.dk.

Din ansøgning med CV bedes sendt snarest muligt, da ansøgninger vil blive behandlet løbende.

BWSC er en ingeniør- og entreprenørvirksomhed med rødder i det tidligere B&W. Vi er en projektorienteret virksomhed med speciale i salg, design, konstruktion, og test og idriftsættelse af kraftværker og energisystemer, herunder eftermontering, tekniske ydelser, servicehåndtering og drift og vedligeholdelse. Vi er tillige investor i kraftværksprojekter samt leverandør af komplette biomassekedelløsninger og kedelservice, og vi har ambitiøse mål inden for både biomasse- og dieselkraftværker. Vi har 700 engagerede medarbejdere, heraf 450 på hovedkontoret i Allerød. For tiden opfører vi kraftværker på Færøerne, i UK og i vestafrikanske lande. Derudover servicerer og driver vi kraftværker i blandt andet UK, Panama, Kenya, Sri Lanka og på flere øer i Carribien.

Advertisements