Company: Sunset Boulevard
Location: Korsør

Apply

I Korsør mangler vi en frisk og energisk Assistant Manager. Du er restaurantchefens højre hånd. Sammen er I ansvarlige for den daglige drift, ledelse og udvikling af restauranten. Ligeledes skal du sørge for, at restauranten lever op til vores krav om kvalitet og service, der allerede i dag kendetegner Sunset Boulevard.

Din opgave bliver primært servicering af vores gæster og driftsledelse af restauranten. Det er en fordel at du før har arbejdet med administrative og økonomiske opgaver. Sammen med restaurantchefen skal du lede og motivere de øvrige medarbejdere. Du er passioneret omkring service og du kæler for detaljerne og gæsterne. Du har et godt humør, der smitter af på både gæster og medarbejdere.

Du trives godt i et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.
Har du evnen og viljen er der muligheder for forfremmelser i jobbet og vi kan tilbyde interne uddannelser og udvikling.
Løn efter kvalifikationer og med mulighed for bonus.

Ansøgning og kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Restaurantchef Nadja på telefon 58 37 71 31. Søg stillingen ved at klikke “Send ansøgning” her på siden.

Advertisements