Company: Telenor Sverige AB
Location: Solna

Apply

Det här är vi
För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Nu söker vi en kommunikativ och teknikintresserad ledare till vårt team på Networks i rollen som chef till gruppen IP Services . Telenor är mitt i en pågående stark digital transformation och vi tror att alla på något sätt är innovatörer. Därför välkomnar vi medarbetare som tänker nytt, på sitt eget vis.


Vad du kommer att göra

Vi behöver din hjälp till att ta oss till nästa nivå i en ständig strävan efter mer digitalisering och smartare lösningar för våra bredbandskunder. Du har hand om en Devops grupp som ansvarar för utveckling och 3:rd linjen av bredbandstjänster för företag och konsument, vilket även inkluderar den tekniska dialogen med produktcheferna för konsument bredband.
Du kommer att ha kostnadsansvar, personalansvar, leverantörsansvar, strategiansvar för området IP Services. Från ett teknikperspektiv inkluderar området kundutrustning för bredband, access platformar, samt Virtual Private Network (VPN), och Broadband Network Gateway (BNG) tjänster.
Service Infrastructure består av ett antal agila team. Gruppen IP services, som är en del av Service infrastructure, deltar i två stycken team: Consumer Services & IP Infra & VPN. Detta medför att ledaruppgifterna handlar mycket om att serva teamen och coacha medarbetare. Som representant för gruppen ska man kunna beskriva övergripande gruppens verksamhet och mål. Man ingår i ett ledarteam med sex stycken andra chefer inom Service Infrastructure , där man tillsammans tar fram utvecklingsplanen för avdelningen.


Vem du är

Vi ser gärna att du kommunicerar tydligt och strukturerat och är fokuserad på resultat samt kan identifiera risker och möjligheter i olika lösningar. Du har ett metodiskt och strukturerat tillvägagångssätt och gör tydliga prioriteringar. Du ska även kunna förstå och analysera komplexa frågor och ge förnuftiga och rationella bedömningar.

Krav:

 • Ingenjörsutbildning med universitetsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Kunskap inom bredband och telekom nätverk
 • Ledarerfarenhet inom teknik eller produktutveckling
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat


Meriterande:

 • Erfarenhet inom teknisk projektledning
 • Kontrakts och ekonomiuppföljnings erfarenhet
 • Programmeringskunskaper
 • IP teknik utveckling och drift erfarenhet

Vårt löfte

Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även:

 • Ett flexibelt arbetssätt – träna på lunchen utan att stressa tillbaka till jobbet, att i lugn och ro kunna lämna/hämta upp barn från förskolan och jobba hemifrån de dagar du behöver? Så länge du kan leverera vad du ska så är friheten stor.
 • Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen.
 • Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-days, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer.


Sök till oss idag

Om du tycker att det här låter intressant och vill höra mer, vänligen kontakta (Erland Almström, +46 73 381 92 22, erland.almstrom@telenor.se). Skicka inte din cv via mail, dessa kommer inte att utvärderas.

Sista ansökningsdagen: 26 Maj 2019
Placeringsort: Stockholm


Bra att känna till

Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.

Advertisements