Company: Randstad
Location: Stockholm, Stockholms län

Apply

Är du en driven säljare som brinner för att överträffa kundernas förväntningar, och ser ett behov de inte själva visste om att de hade? Triggas du av kontakten med människor och har lätt för att se lösningar och affärsmöjligheter? Då kan vi ha uppdraget för dig!

För Vattenfalls räkning söker vi nu en account manager för uppdrag på heltid, med start enligt överenskommelse (i maj eller juni) t om 2020-09-30, med chans till förlängning. Här får du möjligheten att bidra till att Vattenfall Värme växer genom att hitta nya kunder i Uppsala och Stockholm med omnejd.

Arbetsbeskrivning
Avdelningen Sales and Customer Care ansvarar för Vattenfall Värmes företagskunder består av tre team, varav det du kommer tillhöra ansvarar för nyförsäljning. Som energisäljare tillgodoser du kunders energibehov med värme, kyla och ånga. Kunderna finns inom områdena fastigheter, infrastruktur och offentlig sektor, ett av Vattenfalls absolut viktigaste tillväxtområden.

Som Account Manager på Vattenfall kommer du att till större delen av arbetstiden ansvara för:

  • Nyförsäljning av fjärrvärme och fjärrkyla
  • Försäljning av tilläggsprodukter och energitjänster till våra företagskunder
  • Ha ett nära samarbete med många andra BU inom Vattenfall för att maximera kundnyttan

Resor mellan orter kommer att förekomma i uppdraget.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer
Här behöver du:

  • Högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller liknande.
  • Minst 1 års erfarenhet av nyförsäljning samt dokumenterat resultat av det, meriterande om det är inom energi- eller fastighetsbranschen.
  • Goda kunskaper i Officepaketet, samt vana av att arbeta i något CRM/affärssystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då tjänsten innebär många kontaktytor är du som person social och kommunikativ. Vi söker dig som triggas av kontakten med människor och att du genom dessa kontakter kan se nya lösningar och affärsmöjligheter. Du är en ihärdig säljare som drivs av att nå och överträffa uppsatta mål. Att kunna lyssna och identifiera ett behov hos kunden är en stark sida hos dig. Du är även en organiserad person och har förmåga att prioritera vad som är mest viktigt för stunden. Det är för dig en självklarhet att arbeta och agera stöttande till kollegor.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-05-08 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sofia Wänblad, sofia.wanblad@randstad.se

Advertisements