Company: PharmaRelations
Location: Stockholm

Apply

Karo Pharma är ett av Nordens ledande och ett snabbväxande specialty pharma företag med huvudkontor i Stockholm. Karo Pharma har ett kommersiellt fokus med inriktning på försäljning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel (Rx) och receptfria produkter (OTC).
Global Regulatory Affairs Manager
Det här är en arbetsplats som passar för dig som vill jobba i en moderbolagsroll med globalt regulatoriskt arbete. Karo Pharma erbjuder en dynamisk, spännande arbetsmiljö med kontor i centrala Stockholm och en sällsynt möjlighet att få medverka i uppbyggnaden av en unik verksamhet i ett nybildat team.

Din roll
Karo Pharma växer snabbt och söker nu en erfaren Regulatory Affairs Manager till sitt nybildade Regulatory Affairs team.
I din roll som Regulatory Affairs Manager kommer du ha moderbolagsansvar för underhåll, strategi och utveckling av läkemedel i en växande portfölj. Teamet arbetar internationellt, med huvudfokus i Norden och övriga Europa.
Din profil
Du har en masterexamen inom farmaci eller annan relevant naturvetenskaplig utbildning och minst 8 års erfarenhet inom Regulatory Affairs. Vi ser gärna att du har erfarenhet från moderbolag, CMC eller arbete internationellt.
För att trivas i rollen tror vi att du är van att jobba nära marknadsföring och försäljningsteam och uppskattar den dynamiska och mycket händelserika miljön. Du tycker om att arbeta självständigt och gillar att planera och prioritera ditt arbete. Som person är du noggrann, strukturerad, stresstålig och flexibel.
Karo Pharma erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsplats där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av att klassificera och sammanställa ändringsansökningar
Erfarenhet av underhåll av läkemedel som godkänts nationellt samt via EU-procedurer.
Erfarenhet av CMC-dokumentation.
Erfarenhet av granskning av marknadsföringsmaterial
Tidigare erfarenhet från moderbolag eller annat internationellt orienterat arbete.
Förmåga och vilja att arbeta i tvärfunktionella team omfattande både interna och externa medarbetare.
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på både engelska och svenska.
Prestigelös, positiv, lugn och stresstålig.
Lösningsorienterad och flexibel.

I denna rekrytering samarbetar Karo Pharma med PharmaRelations. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rikard Lundgren, Talent Specialist 0707-23 69 21, alt. rikard.lundgren@pharmarelations.se
Ansökan
Ansökningar behandlas fortlöpande. Din intresseanmälan lämnar du genom att klicka nedan.
Advertisements