Company: Hilton Food Group
Location: Västerås

Apply

Är kategoriutveckling, sortimentsanalys och ett försäljnings optimerat arbetssätt det som beskriver dig bäst? Till Hilton Food Group söker vi nu en Category Manager med ett brinnande intresse för marknadsföring, försäljning och kommunikation. På HFG får du möjlighet att jobba med intressanta arbetsuppgifter nära Sveriges ledande retailkund. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Som Category Manager arbetar du brett inom HFG Sverige med att utveckla vårt erbjudande till ICA Sverige. Du kommer att ingå i vårt kommersiella team som jobbar med strategisk och operativ utveckling av nya och befintliga produktsegment. En viktig del av tjänsten är att arbeta projektorienterat i team med att bidra med omvärldsbevakning, kundinsikt och affärsanalys.

Tillsammans med teamet tar du fram kategoriplaner, analyserar och optimerar våra produktgrupper, arbetar med produktadministration och –kalkylering samt föreslår rekommenderade säljinsatser till butik.

Förekommande arbetsuppgifter är bl.a.:

  • Omvärldsbevakning- och kundinsikt.
  • Affärsanalys av våra produktgrupper.
  • Sortiments-, produktvård- och administration.
  • Projektorienterade arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta nära, och rapportera till, vår Commercial Manager med att löpande supporta i den dagliga operativa vardagen och affärsutvecklingen. Du har en plats vid HFG Sveriges huvudkontor i Västerås.

Kvalifikationer
För att var rätt person för den här tjänsten har du en kvalificerad eftergymnasial utbildning inom marknadsekonomi alternativt motsvarande utbildning på kandidatnivå via Högskola/Universitet.
Krav för tjänsten är att du har:

  • Erfarenhet med försäljning från arbete inom handel. Gärna i butik eller på central nivå.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • God administrativ förmåga och kunskap i Officepaketet, med betoning på Excel och PowerPoint.

Har du erfarenhet från tex. Business Modell Canvasmodellen så är det mycket meriterande.

Du är genuint intresserad av mat och tycker att de förändringar som pågår kopplade till konsumentbeteenden, nya tillagningstekniker och förpackningslösningar är fantastiskt spännande.

Som person är du kommunikativ och tydlig, du har en förmåga att kunna omvandla dina slutsatser från analyserna till aktiveter som leder till ökad försäljning. Du har en förmåga att kunna ta till dig information från andra såväl som att du kan ta egna initiativ inom dina befogenheter där det behövs.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om HFG Sverige AB
HFG Sverige AB startade 2004 som ett samarbete mellan Hilton Food Group och ICA. I ett långsiktigt partnerskap producerar HFG Sverige AB konsumentpackade färskvaror, i huvudsak kött, till ICAs butiker runtom i Sverige. Under senare år har stora investeringar gjorts i verksamheten, och idag har företaget en anläggning i toppklass som producerar upp till 1000 ton produkter i veckan. Med utgångspunkt i värdeorden kundfokus, tydlighet, ansvar och samarbete är HFG Sverige AB ett framgångsrikt, innovativt och dynamiskt företag i tillväxt, som sysselsätter ca 250 medarbetare i Västerås. För mer information, besök http://www.hfg.se

Sista ansökningsdag: 2019-05-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Mara Frisk, rekryteringskonsult Randstad, maria.frisk@randstad.se, 072-9889607

Advertisements