Company: StudentConsulting
Location: Solna kommun

Apply

:

Vår kund B2B IT-Partner är en IT-leverantör som har sitt kontor placerat i Solna Business Park och erbjuder skräddarsydda- och rikstäckande produkter inom IT. Deras affärsidé är att kunna hjälpa och utveckla dess kunder att nyttja IT på allra bästa sätt!

I din roll som Account Manager inom print hos B2B IT-Partner kommer du att arbeta tillsammans i ett team på avdelningen print som är på fyra personer. Du blir en viktig del för vår kund där din främsta uppgift är att bearbeta nya kunder och skapa nya affärer. Du kommer få en ordentlig introduktion utav företaget och tjänsten innan du startar igång samt att du kommer att ha ett stort stöd utav dina kollegor längs vägen. I din roll kommer du att utföra behovsanalyser, framställa och presentera förbättringsmöjligheter för dina kunder att skapa goda affärer och relationer.

I din roll hanterar du hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kunderna till att teckna samarbetsavtal och förvalta kundstocken. Varje kund man tillskansar sig äger man och utövar aktivt account manangement i relationen till dessa. Tjänsten kräver att du är social och framåt som person samt att du drivs utav att göra affärer. Du kommer att arbeta mot budget och mot tydliga mål som du själv ansvarar för att uppnå. I tjänsten behöver du B-körkort för att kunna ta dig ut till dina kunder, det är även en fördel om har en egen bil.

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till vår kund som inleds med 6 månaders provanställning med omgående uppstart eller enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. Har du arbetat med någon typ utav försäljning så är det meriterande men detta är inget krav. För vår kund är det viktigast hur du är som person, att du har ett eget driv och är resultat- och målinriktad. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har god datorvana och kan hantera Officepaketet men tyngd på Word. Som person är du driven, hungrig och har ett affärssinne. Du gillar att arbeta med sälj och drivs utav resultat. För att passa i denna tjänst är det viktigt att du är på tårna och gillar att ha utmaningar. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Advertisements