Company: Bonnier Broadcasting
Location: Stockholm

Apply

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa streamingtjänster?


Om Företaget

TV4 Play är en av Sveriges största AVOD-tjänster med över 4 miljoner inloggade användare och C More är Sveriges snabbast växande SVOD-tjänst. Tillsammans erbjuder de ett unikt innehåll som samlar Sverige oavsett om det gäller film, serier, TV-program eller sport.

Nu söker vi en Marketing Automation Manager, som ska vara en nyckelspelare i C More och TV4 Plays gemensamma Retention avdelning. Du kommer vara en del av ett team på snart sex personer och arbeta aktivt med kunddialog, kundlojalitet samt erbjudanden i digitala kanaler så som mail och push. Målsättningen är enkel: Sveriges nöjdaste streaminganvändare.


Din roll som Senior Marketing Automation Manager

Du kommer att ansvara för delar av vår automatiserade kommunikation i kundlivscykeln, i nära samarbete med våra redaktionella team och produkt/teknik. Genom att på ett smart sätt nyttja beteendedata och användarinsikter ser vi till att rätt mottagare nås av rätt budskap i rätt kanal och vid rätt tidpunkt, för att maximera den digitala affären och se till att vi har engagerade och nöjda kunder. Vi experimenterar med maskininlärning / AI för att segmentera kundbasen på bästa sätt, och säkerställa att vi är relevanta och gör skillnad i vår kommunikation. För rätt person är detta ett unikt tillfälle att driva utvecklingen av t.ex. AI-optimerad och automatiserad kommunikation, samt jobba tätt tillsammans med våra data scientists för att skapa affärsvärde utifrån prediktiva datamodeller och vass riktad kommunikation.


Ansvar och arbetsuppgifter

  • Implementera kunddialoger och flöden i Marketing Automation-verktyget Adobe Campaign Classic
  • Arbeta löpande med analys, optimering, test, genomförande och uppföljning
  • Testa, genomföra, övervaka, och löpande följa upp och analysera automatiserad kommunikation
  • Ansvar för att sätta upp målgruppsurval och kanaler till aktiviteter och kommunikation i kundlivscykeln
  • Säkerställa datakvalitén på kunddatan och våra kundsystem samt kontinuerligt kravställa på att utveckla dem

Dina kvalifikationer

Du har minst 3-5 års erfarenhet av CRM-arbete inom B2C och olika marketing automation-plattformar så som Adobe Campaign, Braze, Pardot eller Portrait. Du har insikt och förståelse för vad som driver försäljning samt vad som driver lojalitet. Du är analytisk och det är naturligt för dig att räkna på och optimera utifrån KPI:er så som affärsvärde, ROI och Customer Life Time Value. Du använder dig av data för att fatta beslut. Meriterande är om också har erfarenhet av prenumerationstjänster och projektledning.

Du är van att hantera stora mängder data i olika form. Grundläggande kunskaper inom SQL och Java är meriterande. Du har ett affärssinne och är lösnings- och resultatorienterad, alltid med användaren i centrum. Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du älskar att lära dig nya saker och gräva ner dig i data och funktioner för att förstå användarbeteenden i grunden. Du tar initiativ och brinner för att se resultat, samtidigt som du levererar med hög kvalitet ner på detaljnivå. Du är prestigelös som person men lägger hög prestige i leverans.


Övrigt

En nyckelroll i affärsorganisationen där du blir en viktig spelare i kärnan av vårt CRM-arbete och med goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen.

Du blir del av ett team med stark laganda som arbetar tillsammans mot uppsatta mål. Du jobbar nära Bonnier Broadcastings publicistiska produkter och pulsen från nyheter, drama och sport som är en naturlig del av verksamheten.


I den här rekryteringen tar vi hjälp av extern part


Start:
Omgående


Lön:
Enligt överenskommelse


Plats:
Stockholm


Är du redo att ta nästa steg i din karriär och längtar efter att utvecklas? Urval kommer att pågå löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Advertisements