Company: ZeroChaos AB
Location: Stockholm

Apply

Workforce Logiq, former Zero Chaos, har vunnit ännu en upphandling och är nu på jakt efter en ny kollega till ett av vårt härliga team. Har du erfarenhet av inköp och konsultbranschen? Då kan du vara det perfekta tillskottet till oss! Vi söker en konsultinköpare till vårt kundspecifika team.

Kunden är ett multinationellt IT-företag och vårt samarbete sträcker sig över alla de fyra nordiska länderna. Här arbetar du i ett härligt team nära både beställare, inköp och leverantörer via mail, telefon och fysiska möten. I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med resursförfrågningar för nya konsultbehov, förlängningar, prisdiskussioner samt att vara en hjälpande hand för både beställare och leverantörer. Vi arbetar tillsammans för att hitta den bästa kompetensen marknaden har att erbjuda.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden Hantera resursförfrågningar t ex. granska och förbättra rollbeskrivningar, granskning av CV och inkomna anbud, prisförhandlingar samt att delta i intervjuer Hantera administration av konsulter, t ex registrering av nya konsulter, tidrapportering, fakturering, förlängningar och avslut av uppdragAdministration t ex. av nya leverantörer, fakturafrågor, ta fram underlag/statistik till rapporterLöpande kundkontakt med inköpsavdelning och beställare hos kundBygga upp och underhålla en god förståelse kring kundens verksamhet, organisation och målsättningar för att kunna möta och överträffa kundens förväntningar genom smart och innovativ kompetensförsörjning.Bibehålla och utveckla leverantörssamarbetet Vi söker en person som är lösningsorienterad, engagerad och handlingskraftig. Du tycker om att arbeta i team och ser förbättringsmöjligheter i den dagliga processen.

Du är noggrann och detaljfokuserad, men utan att förlora ett bredare perspektiv. Vidare är du är trygg och förtroendeingivande och en mycket duktig kommunikatör som har lätt för att skapa och underhålla goda relationer. Du kan arbeta under stress med ibland tighta deadlines. Erfarenhet och kompetens Universitetsstudier inom inköp och/eller ekonomi, teknik eller HRNågra års erfarenhet från liknade verksamhet, såsom rekrytering/bemanning, konsultförsäljning, inköpsorganisation avseende konsulttjänster eller motsvarandeGod förståelse för konsultmarknadenFörhandlingsvanaObehindrad svenska och engelska i både tal och skriftMeriterande med obehindrad finska i både tal och skriftGod systemvanaEtt plus är att du är kunnig och/eller intresserad inom IT och/eller teknik-området Vad erbjuder vi?

Workforce Logiq samarbetar med några av landets största bolag för att förenkla konsultinköpsprocessen. Som en konsultmäklare är det vi som håller i trådarna mellan kund och leverantör. Vi är ett stort härligt gäng med varierande erfarenheter som lär av varandra och är duktiga på att fira våra framgångar så fort vi får möjlighet. Här har vi bra sammanhållning och högt i tak.

Söker du en arbetsplats där tillit, respekt och glada skratt värderas högt är du varmt välkommen till oss! Vi erbjuder även en marknadsmässig lön och förmånspaket. Vårt huvudkontor hittar du mitt i City, på Hötorget i Stockholm. Start efter sommaren.Är detta något för dig?

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Advertisements