Company: Medhouse AB
Location: Stockholm

Apply

Har du erfarenhet från en liknande roll inom läkemedelsindustrin? Är du dessutom sugen på en ny utmaning? Då kan du vara vår nya Quality Assurance Manager!

Denna roll som Quality Assurance Manager innebär också ett Responsible Person-ansvar för Sverige och Danmark. Du kommer att ansvara över samt säkerställa produktkvalitet och leverans genom tillämpning av kvalitetssäkringsåtgärder i hela kedjan samt säkerställa lämpligheten för system för att behålla tillämpade licenser. Du kommer att göra riskbedömningar och definiera de viktigaste nyckelfrågorna, för att sedan på ett tydligt sätt kommunicera dessa till högre ledning. Som person ser vi gärna att du är en problemlösare som kan vara flexibel när prioriteringarna förändras. Vidare ska du kunna arbeta strukturerat och systematiskt.


Krav

  • Erfarenhet som QP eller RP inom läkemedelsindustrin
  • Apotekarexamen eller liknande
  • God kunskap i engelska och minst ett nordiskt språk

Erfarenhet av och kunskap om GDP är starkt meriterande.


Omfattning:
Heltid, 1 år med god chans till förlängning.


Start:
Så snart som möjligt


Lämplig bostadsort:
Hela Sverige. Bosatt i Danmark, Norge eller Finland kan fungera om du är öppen för att resa till Sverige och Danmark någon gång per månad.

Som konsult hos oss får du trygghet och bra villkor, men också inspiration och möjlighet till egen utveckling. Vi är stolta över vårt företag, vår verksamhet och över människorna som gör Medhouse till vad det är. Vi bygger långsiktiga, goda relationer och får människor att trivas och må bra.

Varmt välkommen med din ansökan!

Advertisements