Company: Jobindex A/S
Location: Herlev

Apply

Er du parat til at tage førertrøjen på og lede den interne salgsafdeling for en af de største spillere i storkøkkenbranchen? Det bliver ikke svært for dig at skabe resultater, når du arbejder med et kendt kvalitetsbrand og Danmarks måske dygtigste team af interne sælgere.

Du får ansvaret for vores interne salgsafdeling med 14 skarpe og fagligt kompetente kundeservicemedarbejdere. Her er der altid fart over feltet, for vi håndterer både kundeekspedition pr. telefon og e-mail, betjener kunder i vores showroom, udarbejder tilbud og yder salgssupport til vores salgskonsulenter og andre afdelinger.

Tydelig ledelse, stærkt samarbejde og udvikling

Som chef for internt salg har du ansvaret for, at du og din afdeling leverer den kvalitetsservice, som vi er kendte for. Du deltager i den daglige drift og har også ansvar for, at dine medarbejdere har det godt, er motiverede og udvikler sig. Foran dig har du en spændende opgave, når du bruger dine tidligere erfaringer til at udvikle og optimere afdelingens processer og arbejdsgange.

Som leder er det helt naturligt for dig, at du smøger ærmerne op og indgår i driften. Her tager du dig af udvalgte kunder og indgår som ekstra kapacitet, når der er travlt. Du får stor indflydelse på vores serviceniveau, når du:

 • håndterer kundeserviceopgaver og salgssupport for udvalgte kunder
 • står for den daglige ledelse og sparring og afholder bl.a. teammøder og medarbejderudviklingssamtaler med dine 14 medarbejdere
 • optimerer og effektiviserer arbejdsgange og processer i afdelingen
 • arbejder på at styrke samarbejdet imellem din egen og Brønnums andre afdelinger
 • er en synlig, empatisk og motiverende leder, der viser vejen
 • tager ansvar for kundecentrets udvikling og fremtidige struktur
 • proaktivt følger op på KPI’er for afdelingen og stiller krav til den øvrige organisation.

Sid tæt på salgsdirektøren

Denne stilling er for dig, som har lyst til at være med i en spændende udvikling for et kendt brand. I takt med at vi vokser, får du stor medbestemmelse over afdelingens fremtidige udvikling og struktur. Har du en god ide, så sidder du ikke langt fra salgsdirektøren, og vi ser hellere end gerne, at du tør udfordre ledergruppen og komme med idéer.

En motiverende ildsjæl med ledelseserfaring

En stor del af dit ansvar ligger i din rolle som daglig leder, og du er god til at motivere dine medarbejdere, så I sammen leverer gode resultater. Vi forventer ikke, at du har erfaring med køkkenudstyr, så længe du:

 • har minimum et par års erfaring med ledelse i en salgs- eller kundeserviceafdeling
 • går forrest og sætter det gode eksempel – og mangler der hænder i driften, så træder du gerne til
 • strutter af god energi og har et veltrænet servicegen
 • har erfaring med KPI’er og med at forbedre arbejdsprocesser
 • er hjemmevant i MS Office-pakken, herunder Excel og har erfaring med CRM-systemer – vi arbejder i Navision.
 • behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Stine Søderberg på 7245 9110.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest d. 23. maj 2019. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Oluf Brønnum & Co. er en af Danmarks største virksomheder inden for storkøkkenbranchen og beskæftiger 110 velkvalificerede medarbejdere. Brønnum leverer maskiner, storkøkken- og kantineudstyr, til offentlige og private kantiner, hospitaler, plejehjem, hoteller, restauranter mm. Nøglefærdige storkøkkener og kantiner projekteres og indrettes.

Advertisements