Company: Telia Company
Location: Göteborg

Apply

Vill du vara en del av ett agilt ledningsteam som tar leveransen av Telias online-kanaler till nästa nivå? Vi söker nu en ledare till Buy-domänen, som bland annat ansvarar för onlineförsäljningen för mobilt och bredband inom IT-enheten Channels, Göteborg. Som ledare hos oss skapar du grunden för att dina team levererar och ständigt förbättras för att göra din domän awesome!


Din nästa utmaning?

Telia är på väg mot att bli den Nya Generationen Telco. I enheten Channels stödjer vi denna resa genom ett IT-transformationsprogram där vi flyttar våra privata kunder till en helt ny IT-plattform samt arbetar för ett Omni-Channel kundmöte där vi delar funktioner mellan externa och interna användare. Som ledare har du en spännande möjlighet att påverka många av de viktiga beslut som vi behöver göra på denna resa.

Du har en central roll i ledarteamet där vi arbetar med site- och och kompetensstrategi. Vi strävar efter att ha majoriteten av våra mjukvaruutvecklingskompetenser internt. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att attrahera och rekrytera rätt personer. I ledarskapsteamet arbetar vi också med kontinuerliga förbättringar och flexibelt ledarskap med stort fokus på våra kunder. Vi känner oss stolta över att arbeta nära marknaden för att möta våra mål.


Vem är du?

Du har en relevant teknisk högskoleexamen och erfarenhet från att vara ledare för agila IT-utvecklingsteam och enheter. Du är också intresserad av att ta det agila arbetssättet att arbeta till nästa nivå och tillsammans med dina kollegor driva förändringar mot effektivare arbetssätt. Du är en stark ledare och tycker att det är utmanande och intressant att arbeta gränsöverskridande.

Huvudansvaret är:

 • Bygga upp grymma utvecklingsteam för webben
 • Leverera E2E online-lösningar med fullt ansvar för utveckling och underhåll
 • Säkerställa effektiva sätt att arbeta tillsammans med team i Vilnius och Stockholm
 • Samarbeta med andra teknikområden för globala leveranser.

Din personlighet:

 • Stort intresse för att utveckla team och förmåga att få människor att växa
 • Du tycker om att samarbeta med andra och du är bra på att lyssna och analysera
 • Du är driven, resultatorienterad och proaktiv
 • Du visar ett positiv synsätt och du har hög nivå av integritet
 • Du uppmuntrar samarbete och förtroende mot företag och användare, såväl som leverantörer.

Din erfarenhet:

 • Relevant kandidatexamen eller magisterexamen inom Computer Science eller motsvarande
 • Erfarenhet från agil metodik
 • Erfarenhet av mjukvaruutveckling
 • Flytande engelska.


Intresserad?

Vill du ta nästa steg i din karriär och gå med i ett team där fokus ligger på våra kunder och kontinuerliga förbättringar?

Behöver du veta mer, ring Emelie Engvall på +46720504793

Urvalet pågår, så tveka inte att komma i kontakt. Sista dagen för ansökan är 3:e juni 2019.


Välkommen till Telia – Home to your next big opportunity!

Advertisements