Company: Sales Only
Location: Stockholm

Apply

– Vi vill inte vara störst, vi vill vara bäst. Hjärta, hög närvaro och servicenivå är vårt motto.

Vad tänker du på när vi säger ” Sveriges grymmaste kundresa””? Känner du att det rycker i kreativiteten? Tänker du: spännande utmaning, detta vill jag vara med på! Då kan vi vara en perfekt match.

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete där vi gärna ser att du som person är med och utvecklar företaget tillsammans med oss. Vi satsar långsiktigt på vår personal, vilket genererar möjligheter för dig som anställd att vara med och forma denna nytillkomna tjänst. Detta eftersom vår organisation växer och behovet är stort av en förstärkning inom sälj.

Arbetet som säljare innebär att tillsammans med vår Content Marketing Specialist forma och utveckla vår marknads/säljavdelning. Vi är en stor grupp säljare inom den nordiska koncernen och vi samarbetar över landsgränserna för att skapa det bästa lösningarna för våra kunder. Samtidigt ska du ta ansvar för att driva projekt och visa resultat på egen hand. För även om vi är många så är det bara du som i dagsläget är säljare i den svenska organisationen. Du kan luta dig mot experterna runt omkring dig, men du drivs av att arbeta med frihet under ansvar, vara självgående och resultatorienterad.


Vem söker vi?

 • Erfarenhet av redovisningsbranschen
 • Erfarenhet av LOU
 • Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Driven och lösningsorienterad
 • Vet hur du ska bygga ditt nätverk på ett smart sätt
 • En härlig medarbetare som vill vara med på resan till en ännu mer framgångsrik organisation.

Vilka är vi?

 • “An awesome place to work”
 • Vi skapar engagemang och resultat med hjälp av nära ledare, insikt, kompetens och ny teknologi.
 • Vi sitter i ljusa lokaler på Söder
 • Ett bra ledarskap där frihet under ansvar gäller
 • Ett bolag som alltid vill vara i framkant i allt vi gör

Vi är stolta över att säga att våra anställda har de skarpaste huvudena och de varmaste hjärtan…och vi har en plats för dig.

Vi gör urval och intervjuer löpande från och med 1 Augusti


Amesto AccountHouse startades 2004 och är bland de ledande redovisningsbyråerna i Norge. Vår Svenska del, Amesto AccountHouse AB startades 2011 och har idag 26 anställda. Bolaget förväntas växa ytterligare de närmsta åren.


Företaget är en del av Amesto, en Nordisk koncern med över 1000 anställda som specialiserat sig på outsourcing av redovisning, HR och lön, IT-infrastruktur, företagssystem och analyser, rekrytering och konsultering.


Hos oss kan du få hjälp med både lön, redovisning, HR och rådgivning på ett och samma ställe. Vi tillhandahåller lösningar för både små verksamheter samt stora koncerner och internationella bolag.


I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Eva Serner. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Eva på tel: 070-7130034 eller via mail: eva.serner@salesonly.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Advertisements