Company: BillerudKorsnäs
Location: Skärblacka

Apply

Technical Service Manager

Tänk om du kunde jobba med framtidens hållbara produkter?

Vi söker nu efter en Technical Service Manager som vill arbeta med att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Med din tekniska kompetens kommer du att hjälpa kunder inom förpackningsindustrin att använda BillerudKorsnäs produkter på rätt sätt. Vårt papper används för att förpacka en mängd olika produkter, såsom medicinska produkter, hygienartiklar och livsmedel. Detta är rollen för dig som trivs i en konsultativ roll med stora kontaktytor och samarbete både på lokal och internationell nivå.


Om tjänsten

I rollen som Technical Service Manager kommer du att ge tekniskt stöd och rådgivning både internt inom BillerudKorsnäs och till våra kunder. Du kommer att tekniskt ansvara mot kunder avseende produktfrågor, problemlösning och reklamationshantering samt hjälpa kunder att använda våra produkter på ett optimalt sätt.

I arbetet ingår att utveckla våra tekniska kundkontakter och vårt applikationskunnande. Du kommer att vara länken mellan marknad, produktion och utveckling och där vara en viktig part för att vidareutveckla våra produkter och vårt serviceerbjudande. En viktig uppgift är också att ge återkoppling från marknaden till produktionsorganisationen.


Kvalifikationer

  • Civilingenjör- eller Högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens.
  • Erfarenhet från pappersindustri, förpackningsindustri eller liknande verksamhet.
  • Körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska (både tal och skrift).

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du en skicklig kommunikatör som trivs med många kontaktytor. Du har god förmåga att sätta dig in i olika kunders behov och processer för att kunna föreslå lämpliga lösningar. För det krävs det att du är lyhörd, analytisk och en lagspelare. Vidare har du ett strategiskt och metodiskt tillvägagångssätt i ditt arbete och brinner för problemlösning.

Tjänsten är placerad i Skärblacka.


Kontakt

För frågor gällande tjänsten, kontakta Peter Bergström (Technical Service Director) på Peter.Bergstrom@billerudkorsnas.com eller 0705137146.

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Angelica Louropoulos (TA Partner) på angelica.louropoulos@billerudkorsnas.com eller 0703433529.


Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2019. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Advertisements