Company: Resurs bank
Location: Helsingborg, Skåne län

Apply

Vi söker nu dig som är en strategisk och innovativ person som vill arbeta som Program manager på Resurs Banks huvudkontor i Helsingborg. Utmanas du av att arbeta både strategiskt och operativt med att stödja koncernens arbete att driva vår framtida tillväxt, både organiskt och via förvärv. Då är du den vi söker? Läs mer här nedan! 

Vill du vara med på vår resa?

Vi lovar dig en arbetsplats med stort engagemang och högt tempo. Vi rekryterar nyfikna, drivna människor som får stort ansvar och frihet, för vi tror att det är så de bästa idéerna kommer fram. Att aktivt jobba med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och mångfald är en självklarhet. Vi är stolta över Resurs-andan som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus.

Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder. Det ska vara kul och utvecklande att komma till jobbet!

Vad kommer du att arbeta med?

I rollen som Program manager kommer du bland annat arbeta med; 

 • Redovisa koncernens framsteg i strategisk utveckling
 • Identifiera nya tillväxtinitiativ
 • Analys av marknadstrender, företag, produktutveckling och teknikutveckling för att stödja oss att hitta nya tillväxtmöjligheter
 • Stöd i M & A-aktiviteter (scouta, genomföra och integrera)
 • Driva projekt för att utveckla koncernen
 • Supportera avdelningar i organisationen genom att vara ett stöd till dem i deras utveckling
 • Utveckla beslutsbaserat material

I denna roll rapporterar du direkt till Strategic office manager och kommer ingå i ett team som har en bra balans av drivna personer med en bredd av kompetenser. Några av framgångsfaktorerna i rollen som Program manager kommer vara din förmåga att nätverka och skapa kontakter inom organisationen, din förmåga att leverera med kvalitet i tid, vara trovärdig med hög integritet och att arbeta med ett datatrivet tankesätt.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på vårt huvudkontor i Helsingborg. Tjänsten innebär ca 5 övernattningar per år. 

Vem är du?

Vi tror att du är en person som drivs av att stöjda verksamheter att utvecklas och växa. Du har ett intresse av att hitta nya lösningar och får gärna också ha en innovativ sida. Du är noggrann, har en hög integritet, är pålitlig och trivs i en arbetsmiljö med många kontaktytor inom organisationen. Du trivs med att arbeta med en blandning av arbetsuppgifter av olika  komplexitet.

Krav för tjänsten är att du har:

 • 2-5 års erfarenhet från en roll som Program manager, verksamhetsutvecklare, management konsult eller liknande
 • Universitetsutbildning inom teknik/ekonomi
 • Flytande i svenska tal och skrift samt mycket goda kunskaper i engelska tal och skrift

Det är meriterande om du har:

 • Läst projektledning
 • Erfarenhet från att arbeta inom bank eller fintech
 • Erfarenhet av analytiskt arbete
 • Erfarenhet från konsultverksamhet

Vill du vara med på vår framgångsresa? Ansök idag!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Inkom därför med din ansökan snarast!

Kontakt:

Magnus Olander, Strategic office manager

Magnus.Olander@resurs.se  

#LI-DNP  Denna hashtagg ser till detta jobb dyker upp på LinkedIn 
Om Resurs Bank
Resurs är en nordisk nischbank med ledande betal- och finansieringslösningar för handeln och dess kunder. Vi hjälper företag och privatpersoner att låna, spara och betala. Med över 40 års erfarenhet av handel, gör vi det snabbt, enkelt och tryggt att handla, både online och i butik. Vi sätter kundupplevelsen i fokus och arbetar för att få det roliga att hända och det svåra att kännas enklare. Idag har vi cirka 5,9 miljoner privatkunder och över 700 anställda i Norden.

Advertisements