Company: BillerudKorsnäs
Location: Frövi

Apply

Program Manager

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? På BillerudKorsnäs får du möjligheten att utmana det konventionella för en hållbar framtid. Hos oss blir du en del av ett kompetent team som gillar att både utmana och att utmanas. Du blir också del av ett internationellt företag med stark lokal förankring.

Vi söker nu en Program Manager, en senior Projektchef/Projektledare, med placering på någon av våra platser i Sverige.


Om tjänsten

Vi levererar produkter till ett stort antal kunder med höga krav, över hela världen. Projekt är en stor del av vår verksamhet och för att kunna ge våra kunder bästa service så behöver vi satsa och utveckla vår projektledarorganisation. Av den anledningen förstärker vi just nu vår organisation med en senior Projektchef/Projektledare.

Som Program Manager kommer att leda och driva några av våra mest komplexa och omfattande projekt i nära samarbete med våra pappers/kartongbruk. Ditt jobb är att ansvara för projekten från start till slut och se till att alla stakeholders är nöjda, internt såväl som externt. Det kan vara omfattande projekt inom exempelvis investering, förändring, säkerhet eller business transformation. Du kommer att ansvara för dessa projekt operativt såväl som strategiskt.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en mångårig dokumenterad erfarenhet av att leda komplexa tekniska projekt, från ax till limpa. Du är certifierad projektledare inom PMI eller IPMA. Du har en gedigen erfarenhet av ledarskap och att få olika människor att arbeta åt samma håll. Du behöver ha mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med olika befattningshavare inom företaget och med externa kontaktpersoner. I rollen är kommunikation på både svenska och engelska en naturlig del av vardagen. Har du tidigare erfarenhet av produktkvalitetsfrågor från en kund-, utvecklings- eller produktionsmiljö ser vi detta som mycket meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för rollen.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Mia Engnes, rekryterande chef, på 070 860 36 34 eller maria.engnes@billerudkorsnas.com.

För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Fabian Åhlin, Talent Acquisition Partner, på 070 312 35 24 eller fabian.ahlin@billerudkorsnas.com.


Vi ser fram emot din ansökan senast den 26/5 2019.

Advertisements