Company: Brenderup Group AB
Location: Borås

Apply

Fast

Brenderup Group är Skandinaviens största leverantör – och ett av Europas ledande varumärken – av trailers och lastsystem för yrkesmässigt och privat bruk. Vi arbetar utifrån våra värderingar: Lyssna, Agera, Ta ansvar, Bidra, Tillsammans. Våra produkter finns tillgängliga för försäljning samt för uthyrning och de används av miljoner konsumenter. Gruppen innefattar väl positionerade varumärken som Brenderup, Fogelsta, Brenderup Rental och Mont Blanc. Vår verksamhet är organiserad i 2 affärsområden, BA Trailers samt BA Load Carriers. Brenderup Group har 580 anställda vid 4 produktions- och monteringsfabriker och försäljningskontor i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Rumänien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Italien. Huvudkontoret finns i Malmö. Gruppen har en omsättning på cirka 1 miljard SEK. Mer information om oss finns på http://www.brenderupgroup.com


Vill du ha en varierande och spännande tjänst som Nordic Area Sales Manager i ett globalt företag?

Välkommen till oss på Mont Blanc!


Beskrivning

Vårt sätt att leva är i ständig förändring och våra produkter ger förutsättningar till ett aktivt liv och enkelt yrkesliv. Vårt mål är att skapa produkter som gör livet enklare– de ska vara lätta att installera och använda – skapade så att alla kan förstå.

För att vi ska kunna bli ännu bättre behöver vi dig och välkomnar ytterligare en person till vår säljavdelning.

Du kommer att ingå i en grupp där ni tillsammans utvecklar Mont Blancs försäljning av lastbärarlösningar. Ditt huvudfokus kommer att vara vidareutvecklingen av den nordiska eftermarknaden. Du kommer helt enkelt bli en av våra viktigaste personer för att stärka vår position på eftermarknaden. Försäljningen sker inom alla segment där vi verkar vilket kan vara allt från lastbärare, cykelhållare eller till hundburen i bilen.

Vår kultur och våra drivkrafter är att vi tar ansvar, agerar, bidrar, lyssnar och gillar att jobba tillsammans med andra människor.

Ja, vi har utmaningar – vi gillar utmaningar och det vill vi även att du gör. Vi vill att du ska injicera, kreera och helt enkelt briljera. Vi vet vad vi gör, vi vet vad vi är riktigt bra på – och nu vill vi bli ännu bättre – hjälp oss att utvecklas.


Vem är du

Vi vill ha dig som verkligen vill vara ute hos våra kunder, mötas, skapa nya och utveckla våra befintliga affärer. Du kommer möta allt från medarbetare på huvudkontoren till de personer som står i butikerna – allt för att driva och utveckla vår försäljning. Du vill generera nya idéer som kan leda till morgondagens produkter och detta genom att samla in tankar och idéer från våra kunder, framförallt vill vi se utveckling av våra försäljningskanaler.

Du har jobbat ett år eller 35 år – vi söker dig som har rätt inställning och vilja. Har du tidigare erfarenhet från eftermarknadsförsäljning inom fordonsmarknaden ser vi detta som mycket positivt. Det vi eftersöker är ett brinnande intresse för hur vi kan få ut våra produkter till en större marknad. Du vill och har en känsla för hur våra produkter kan förenkla våra slutkunders vardag.

Det är teamet som skapar framgången, det är delarna som gör helheten – du vill arbeta tillsammans med andra kollegor, du har en inställning att allt är möjligt (eller åtminstone det mesta) och att alla uppförsbackar någon gång tar slut.

Ni är en grupp, ni löser saker tillsammans – det är så vi når framgången – vi vill däremot att du ska drivas av att träffa våra kunder och utveckla kundernas affärer. Detta gör du självklart genom närvaro och idogt arbete.

Du kan bygga nätverk och relationer med såväl kollegor som externa samarbetspartners.


Kvalifikationer

Du har ett körkort och helst ditt eget, räcker utmärkt med B-kort

Stort intresse för försäljning och du vill driva samt utveckla vår produktförsäljning i befintliga och nya försäljningskanaler.

Mycket goda kunskaper i vårt koncernspråk engelska och god svenska.

Ett intresse för våra produkter med slutkunden i fokus. Vi vill möjliggöra ett enkelt och aktivt liv.


Villkor

Tillsvidareanställning med placering i Borås
Du kommer att rapportera till Sales Director, Pär Björckebaum

För att göra livet enklare så har du självklart tillgång till tjänstebil – hur ska du annars veta hur våra produkter funkar.

Tillträde mitten av augusti/början av september så du hinner med en lång och skön sommar innan du startar hos oss.


Vill du veta mer?

Kontakta oss

Vi kommer att intervjua löpande – är du intresserad, vänta inte tills sista dagen – hör av dig så tar vi en dialog.

Till rekryteringsbolag: Denna rekrytering sätter vi ett värde i att genomföra i egen regi. Vi tackar därför vänligen nej till kontakter med uppdrags- och kandidatförslag.

Advertisements