Company: Kicks
Location: Stockholm

Apply

Ansök nu

KICKS arbetar ständigt för att utveckla och förbättra kundupplevelsen. Vår övertygelse är att vi skapar en kundupplevelse i världsklass genom våra engagerade och professionella medarbetare. KICKS har idag Flagship i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra Flagships är våra skönhetstempel där vi skapar upplevelsebaserad handel med en hög andel services.

Som Flagship Manager på KICKS är du ansvarig för våra fem flagshipbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Du arbetar nära dina lokala Flagship Store Managers samt deras lokala ledningsgrupper och genom affärsmässigt, värderingsstyrt och coachande ledarskap, utvecklar du både medarbetare och långsiktigt goda resultat.

Rollen som Flagship Manager på KICKS innebär att du inom ramen för konceptet har stor personlig frihet och ansvar att nå uppsatta mål. Du har resultat och lönsamhetsansvar för våra flagships i Norden samt har ett nära samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners. En del av rollen är att ta strategiskt ansvar för utvecklingen av upplevelsebaserad retail men framförallt att implementera detta genom konkreta åtgärder inom kedjan. Du säkerställer även det konceptuella uttrycket och utvecklingen i våra flagshipbutiker.

Arbetet kräver ett närvarande ledarskap vilket innebär en hel del resor. Detta medför även att du behöver en god kommunikativ förmåga att föra ut budskap på ett professionellt och tydligt sätt.

Som Flagship Manager på KICKS förväntas du arbeta självständigt, ta egna initiativ och ha förmågan att se och förstå helheten i konceptet. För att lyckas i rollen har du drivet och viljan att nå uppsatta resultatmål och kontinuerligt driva utveckling som ökar kundupplevelsen för våra kunder.

Vi söker dig som:

 • Har god erfarenhet från försäljning, service och upplevelsebaserad handel med tjänster
 • Har mångårig och dokumenterat god erfarenhet av butiksdrift
 • Har hög kunskap i säljsamtalet och driftsfrågor.
 • Har flerårig dokumenterad erfarenhet från ett framgångsrikt arbete med coachande ledarskap samt att leda andra ledare
 • Har en kombination av operativ och strategisk ledarstil.
 • Är van att förhandla säljdrivande event som gynnar försäljningen
 • Har förmåga att definiera och omsätta strategiska mål till konkreta åtgärder
 • Besitter personlig mognad samt en god pedagogisk och kommunikativ förmåga
 • Har förmågan att skapa och utveckla goda relationer samt att hantera och koordinera leverantörsanställd personal med våra samarbetspartners
 • Har god affärsförståelse och god förståelse för ekonomiska rapporter
 • Förutom svenska behärskar engelska, både i tal och skrift

På KICKS arbetar du i en snabbrörlig miljö. Du har förmågan att fatta beslut och prioritera när det är högt tempo. För att trivas på KICKS har du ett personligt driv, är positiv, och har en prestigelös inställning. Du brinner för kundupplevelsen och att få andra människor att utvecklas.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att stödja företagets vision och affärsidé. Våra värderingar: Engagemang, Professionell, Personligt, Lustfyllt och Ledande visar vägen i allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du rapporterar till CSO, Nina Borgström.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande. I den här rekryteringen samarbetar vi med Burro Advisors AB

Advertisements