Company: Temp-Team
Location: Ballerup

Apply

Denwire Ropes har godt fat i det europæiske marked inden for afsætning af stålwire til industrien og søger derfor en Account Manager, der kan være med til at fortsætte de gode takter.

Din rolle bliver som aktiv medspiller/sælger at styrke salget på de markeder, som dækkes fra det danske salgskontor – herunder Skandinavien, Baltikum, Tyskland, Polen, Østrig, Tjekkiet, Italien og Holland.

Denwire Ropes produkter indgår i mange forskellige industrielle løsninger – typisk inden for fx fabriksindustri, bilindustri, bådindustri m.v., og det bliver din rolle at sikre vedligeholdelse af eksisterende kunder samt udbygge/udvikle markedet med tilførsel af nye kunder.

Dine opgaver bliver primært:

  • At sælge Denwire Ropes produktprogram inden for stålwirer til industrien i Europa
  • At identificere, opsøge og udvikle nye kunder, kundesegmenter og markeder
  • Varetage udarbejdelse af tilbud, ordrer, kontrakter
  • At medvirke til at udvikle nye salgskanaler og -processer
  • Fastholdelse og servicering af firmaets eksisterende kunder
  • Opfølgning på forespørgsler, tilbud og ordrer
  • Deltagelse i kampagner og salgsfremstød

Salget foregår primært via telefon/e-mail direkte rettet mod kunderne (B2B), men der må påregnes enkelte rejser om året til større kunder samt messer.

Du får stor indflydelse på egne handlingsplaner og budgetter, som årligt udarbejdes og planlægges sammen med ledelsen, ligesom du i dagligdagen medvirker proaktivt til at nå resultaterne.

Du får 5 gode kolleger i teamet i Ballerup, og I arbejder målrettet, men der er også tid til grin og godt samvær undervejs.

Kvalifikationer og kompetencer
Du har relevant salgsrelateret baggrund og erfaring med salg og relationsskabelse via telefon og mail, og du trives med at være opsøgende i rollen – både når der er tale om at finde nye kunder og markeder samt når gode eksisterende kunder skal plejes.

Sprogligt er du en stærk kommunikator på flere sprog – som minimum på dansk og engelsk. Kan du yderligere sprog, er det kun en fordel. Udover sproget finder du det spændende at beskæftige sig med salg til andre lande, og sætter dig naturligt ind i kendetegnende for det enkelte marked.

Du tager ansvar for egne resultater og er målrettet, ligesom du er en teamplayer og gerne bidrager til, at I har det sjovt undervejs.

Du er fortrolig med MS Office-pakken, ligesom du finder det naturligt at anvende CRM-system som værktøj for struktur i forbindelse med salgsstyring.

Praktiske oplysninger
Stillingen er til besættelse hurtigst muligt, når rette vedkommende er fundet. Der indkaldes løbende til samtaler.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Der er fixtid ml. 09.00-15.00, men man kan møde frit i tidsrummet 07.00-15.00 og 15.00-17.00. Det forventes selvfølgelig, at man er tilstede, når kunderne er at træffe.

Om virksomheden
. Igennem mere end 30 år har Denwire Ropes opbygget sit gode ry som en af de førende leverandører af stålwire og tilbehør i Europa. Der er tale om et danskejet handelsfirma med søsterselskaber i Frankrig og England, hvorved de har en god og solid base. Denwire Ropes leverer wireprodukter til alle brancher, men primært til industrien, hvor solide og stabile løsninger kræves.

Om TEMP-TEAM
TEMP-TEAM A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med 11 lokale afdelinger fordelt i Danmark. Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder. Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

Kontaktperson(er)

Vibe Puggaard
33 36 09 44

Ansættelsesvilkår

Fuldtid

Ansættelsesform

Fastansættelse

Tjenestested

Ballerup

Publiceringsdato

26-03-2019

Advertisements