Company: Sabroe Selection
Location: København

Apply

UdbudsVagten udfører rådgivning på baggrund af indhentet data og kan, med intelligent brug af offentlige data bidrage til, at alle virksomheder uanset størrelse har de bedste muligheder for at vinde opgaver i den offentlige sektor. Med egenudviklet søgeteknologi, opsamler og struktureres offentlige data, gøres søgbare, og formidles på en måde, der sikrer et solidt beslutningsgrundlag for slutbrugeren – hver dag.

UdbudsVagten kalder det datadrevet salgsintelligens.
UdbudsVagten:

  • har 16 års erfaring med offentlig-privat samhandel
  • er 30 ansatte i Danmark
  • indsamler data fra mere end 20.000 datakilder 24 timer i døgnet
  • overvåger udbudsdata (og andre datatyper) fra 124 lande

For yderligere info om virksomheden, se http://www.udbudsvagten.dk

Jobbet
Du skal selv opbygge din portefølje og din opgave bliver derfor kontakt til potentielle kundeemner. Du bliver ansvarlig for alle faser i salgsprocessen, dvs. booking af møder, afholdelse af møder, opfølgning og tilbud. Jobbet kræver en selvstændig og struktureret indsats.

Da du skal opbygge egen portefølje, vil jobbet i begyndelsen naturligt være mere præget af telefonaktivitet. Efterhånden som du får opbygget din kundeportefølje, vil arbejdet i højere grad veksle mellem telefonaktivitet og de øvrige faser i salgsprocessen.

UdbudsVagtens kunder repræsenter store såvel som små virksomheder indenfor alle brancher, og du vil typisk være i kontakt med direktøren eller salgschefen/-dir.

Kandidaten
Du har højst sandsynligt en kortere eller længerevarende teoretisk uddannelse bag dig, og du har en stor motivation for at etablere din karriere som Account Manager. Det er en fordel, hvis du har salgserfaring, men det er ikke et krav.
Det vigtigste er din personlighed, og at du har potentiale og lysten til at udvikle dig som sælger. Som person er du selvtillidsfuld, energisk, nysgerrig, pragmatisk og tålmodig i en passende grad. Kunsten er at holde kadencen i forhold til indsatser. Du er præsentabel, professionel og seriøs og det ligger naturligt for dig at fokusere på ”værdien for kunden”.

Kørekort er et krav, men egen bil er ikke nødvendigt. Du har god datadisciplin og har generelt gode IT færdigheder.

UdbudsVagten tilbyder:

  • En fast månedsløn med attraktiv bonusordning/provision
  • Et super arbejdsmiljø
  • Spændende arbejdsopgaver med stort ansvar fra første dag
  • Stor frihed under ansvar
  • Fri mulighed for at planlægge din egen hverdag
  • Nye, flotte lokaler på 5. sal i Telia Parken med udsigt over Østerbro

Søg stillingen:
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Alice Sabroe hos Sabroe Selection på tlf. 7023 8360. Stillingen søges via vores hjemmeside http://www.sabroe-selection.dk, registrer cv, hvor du skal indtaste dine stamdata samt vedlægge din ansøgning og cv i pdf-format. Ansøgningerne behandles i den rækkefølge de modtages. Mærk ansøgningen: Job nr. 2509

Advertisements